Saikogem 2 ‘Project Tikka Massala’

Ik ben er weer aan begonnen! Het begin van het vervolg op Saikogem 1 ‘De disconon’ staat al ruim een jaar op papier en heeft al in een eerdere versie gecirculeerd, maar nu ga ik hier opnieuw mijn tanden in zetten.

Saikogem 1 is een verhaal dat tussen 2009 en 2011 interactief tot stand is gekomen, via de gelijknamige Facebook-pagina. De leden van de pagina bepaalden hoe het verhaal verder moest lopen.

Voor Saikogem 2 gooien we het over een andere boeg; het verhaal wordt namelijk neergepend door de getalenteerde auteur – tevens ex-collega – Dominique Biebau. Het verhaal vertelt wat er aan Saikogem 1 vooraf gaat, in het bijzonder hoe de inwoners van het dorp doorheen de geschiedenis massaal gek zijn beginnen worden.

Ben je benieuwd? Volg dan het verhaal terwijl het verder ontwikkeld wordt! Telkens er een nieuwe pagina klaar is, wordt het op Google+ (de vroegere Picasa) als een openbaar album gedeeld. Klik op het logo hierboven of de link hieronder en laat je onderdompelen in de wereld van een benauwd, klein, gestoord dorp met een verrassende geschiedenis!

Saikogem 2 ‘Project Tikka Massala’ op Google+

Dominique Biebau op FNAC

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s